Вітамінні капсули для блиску волосся Ma Vie Mari Black 30 шт (71347)

Вітамінні капсули для блиску волосся Ma Vie Mari Black 30 шт (71347)
Натисніть на зображення для перегляду
  • Бренд: Ma Vie Mari
  • Код Товару: 71347
  • Наявність: В наявності
  • 308.00 грн
+
-

Чорні Незмивні капсульні вітаміни-олія для блиску волосся та захисту від сонця Ma Vie Mari Hair ProVitamin Black

Допомагають впоратися з тмяністю кольору, надають природний блиск і сяйво, роблять волосся пружним, слухняним і шовковистим, глибоко зволожують і зменшують жорсткість волосся. Цінні олії у складі капсул Ma Vie Mari Hair ProVitamin Black допомогають зміцнити волосся і покращити його структуру.
Перебування на сонці, вітрі, в опалювальних приміщеннях, використання фенів та плоєк, часте фарбування та миття волосся жорсткою водою призводить до їх виснаження, волосся втрачає природній блиск та сяйво. Капсули Ma Vie Mari Hair ProVitamin Black допоможуть швидко привести структуру волосся в доглянутий вигляд, огортають і створюють невидиму захисну плівку по всій довжині, яка глибоко живить, захищає від впливу навколишнього середовища та повертає природній блиск. Волосся стає більш слухняним та доглянутим.

Олія кукуї,

Олія алое,

Марокканська олія,

Вітаміни А, С, Е,

Вітамін В5,

Арганова олія,

Олія сої.

Олія кукуї містить велику кількість жирних кислот, які зволожують волосся схильне до сухості та ламкості. Олія кукуї містить лінолеву кислоту і альфа-ліноленову кислоту, які допомагають зміцнити волосся і покращити його структуру. В ній та в вітаміні Е містяться антиоксиданти, які захищають волосся від шкідливого впливу вільних радикалів та навколишнього середовища, зберігають його здоров'я та надають блиску. Вона також захищає волосся від ультрафіолетового випромінювання, яке може зашкодити його структурі і колірному пігменту.

Завдяки застосуванню капсул Ma Vie Mari Hair Hair ProVitamin Black волосся швидко набуває здорового блиску, сяйва, відновлюється і надійно буде захищене від шкідливої дії навколишнього середовища.

Найкращий спосіб застосування:

1. Відріжте носик капсули та видавіть вміст на долоню.

2. Після миття трохи підсушіть волосся рушником, розподіліть вміст капсули по всій довжині, уникаючи шкіри голови. Не потребує змивання.

3. Висушіть та укладіть волосся звичним способом.
Свойства
Категорія Жіночий
Кількість в упаковці 30

Написати відгук

Примітка: HTML размітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Подібні товари: