Вітамінні капсули сухого, ламкого та пористого волосся Ma Vie Mari Gold 30 шт (71346)

Вітамінні капсули сухого, ламкого та пористого волосся Ma Vie Mari Gold 30 шт (71346)
Натисніть на зображення для перегляду
  • Бренд: Ma Vie Mari
  • Код Товару: 71346
  • Наявність: В наявності
  • 308.00 грн
+
-

Золоті Незмивні капсульні вітаміни-олія для сухого, ламкого та пористого волосся Ma Vie Mari Hair ProVitamin Gold - 30 шт

Допомагають зміцнити сухе волосся і зробити його здоровим, блискучим і слухняним. Утримують вологу, створюють захисний бар'єр на поверхні волосся, запобігають заплутуванню.

Олія жожоба,
Олія алое,
Соєва олія,
Вітаміни В5,
Вітаміни А, С, Е,
Арганова олія,
Марокканська олія.

Олія жожоба має високий вміст жирних кислот, вітамінів і антиоксидантів, які сприяють здоров'ю волосся. Вона зволожує волосся, запобігає ламкості і посіченим кінчикам, робить волосся більш м'яким і гладким, допомагає контролювати посилене випадання волосся і стимулює його зростання. Крім того, олія жожоба надає природний блиск і об'єм волоссю, а також захистити його від шкідливого впливу навколишнього середовища.
Алое вера має високий вміст води і здатна глибоко зволожувати волосся, роблячи його більш м'яким і блискучим. Підсилення росту волосся. Зменшення ламкості та сухості.
Марокканське масло містить у складі вітаміни, антиоксиданти, лінолеву та олеїнову кислоту. Захищає волосся, робить його слухняним, глибоко живить навіть сильно пошкоджені пасма.
Вітамін В5 запобігає ламкості, підвищує опірність зовнішньому впливу.

Завдяки застосуванню капсул сухе і посічене волосся швидко набуває здорового блиску, краси, відновлюється і надійно буде захищено від нових пошкоджень.

Найкращий спосіб застосування:

1. Відріжте носик капсули та видавіть вміст на долоню.

2. На вимите та підсушене рушником волосся розподіліть вміст капсули, уникаючи коріння та шкіру голови. Не потребує змивання.

3. Висушіть волосся звичним для вас способом.
Свойства
Категорія Жіночий
Кількість в упаковці 30

Написати відгук

Примітка: HTML размітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Подібні товари: