Вітамінні капсули для відновлення волосся Ma Vie Mari червоні 30 шт (71350)

Вітамінні капсули для відновлення волосся Ma Vie Mari червоні 30 шт (71350)
Натисніть на зображення для перегляду
  • Бренд: Ma Vie Mari
  • Код Товару: 71350
  • Наявність: В наявності
  • 228.00 грн
+
-

Відновлення пошкодженого волосся незмивні капсульні вітаміни-олія для волосся з Марроканською олією та Жожобою Ma Vie Mari Червоні- 30 шт

Оздоровлюють, надають блиску, захищають. Капсули для глибокого відновлення пошкодженого волосся Ma Vie Mari Hair Vitamin мають багатий склад, який швидко приведе волосся у доглянутий стан. Компоненти глибоко проникають у структуру волосся та насичують його корисними речовинами, ефективно відновлюють після будь-яких хімічних процедур.

Процедури для волосся з використанням хімічних складів негативно позначаються на їхньому стані. Правильно підібраний догляд допоможе вам швидко привести пошкоджене волосся до ладу. Капсули для глибокого відновлення пошкодженого волосся Ma Vie Mari Hair Vitamin проникають глибоко в їх структуру, насичують корисними речовинами, зволожують і захищають, роблять волосся шовковистим, еластичним і живим.

Марокканське масло містить у складі вітаміни F і Е, антиоксиданти, лінолеву та олеїнову кислоту. Захищає волосся, робить його слухняним, глибоко живить навіть сильно пошкоджені пасма.
Олія жожоба не дає випаровуються волозі, підвищує густоту та щільність волосся, не обтяжує.
Вітамін В5 допомагає відновити здоров'я волосся, запобігає ламкості, підвищує опірність зовнішнього впливу.
Вітамін А запобігає розшаровуванню кінчиків, робить волосся пружним і гладким, захищає від ультрафіолетового випромінювання, зберігає яскравість кольору.
Вітамін С робить волосся міцним, зменшує його ламкість, повертає життєву силу і блиск.
Вітамін Е утримує вологу в структурі волосся, робить його шовковистим і здоровим.

З першого дня застосування капсул тьмяне і пошкоджене волосся повертає собі життєву силу, легко розчісується і не заплутується, стає гладким і доглянутим.

Найкращий спосіб застосування:

1. Обережно розріжте капсулу і видавіть вміст на долоню.

2. Після миття трохи підсушіть волосся рушником, розподіліть вміст капсули по всій довжині, уникаючи шкіру голови. Не потребує змивання.

3. Висушіть волосся феном звичним способом.
Свойства
Кількість в упаковці 30

Написати відгук

Примітка: HTML размітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Подібні товари: