Вітамінні капсули для волосся Ma Vie Mari Mix 30 шт (70611)

Вітамінні капсули для волосся Ma Vie Mari Mix 30 шт (70611)
Натисніть на зображення для перегляду
  • Бренд: Ma Vie Mari
  • Код Товару: 70611
  • Наявність: В наявності
  • 262.00 грн
+
-

Червоні: капсули от Ma Vie Mari глибоко відновлюють пошкоджене волосся. Марокканська олія, олія жожоба, а також комплекс вітамінів A, C, E, вітамін b-5, живлять і відновлюють крихке та жорстке волосся. Після застосування капсул, волосся буде здоровішим, сильнішим, як шовк гладким і м'яким.
Жовті: капсули Ma Vie Mari для волосся з марокканською олією і олією алое вера, вітамін A, C, E&Po Vit B5 пом'якшують Ваше волосся, живлять його та зберігають вологу. Волосся стає здоровішим, блискучішим і слухнянішим.
Фіолетові:  капсули для волосся від Ma Vie Mari доглядають за волоссям після фарбування. Олія з Марокко та формула потрійного догляду розроблені для живлення й захисту фарбованого волосся. Після застосування олії волосся стає м'яким і легко розчісується, а колір тримається довше.
Золоті: ці капсули призначені для догляду за нормальним волоссям. Допомагають зберегти волосся гладким і блискучим (підходять для сухого, тьмяного та нормального волосся). Індонезійська марокканська олія, олія жожоба, а також вітаміни A, C, E, В-5  зроблять Ваше волосся доглянутим, зволоженим і подарують відчуття м'якості та блиску.
Жовтогарячі: вітаміни для волосся з марокканською олією, женьшенем і екстрактом меду, а також вітаміни A, C, E&PVit B5 живлять, захищають і забезпечують догляд за ламким і пористим волоссям. Волосся має здоровіший, блискучіший і слухняніший вигляд.
Зелені: капсули містять марокканську олію та олію насіння камелії, до складу також входять  вітаміни А, С, Е и В5. Завдяки натуральним інгредієнтам легко відновлюють сухі, посічені кінчики волосся. Зелені капсули підходять для  фарбованого волосся. Чудово зволожують і надають шовковистого вигляду.
Чорні: капсули містять марокканську олію й алое віру. До складу також входять вітаміни A, C, E&PVit B5 які  покращують блиск вашого темного волосся, живлять і захищають волосся від сонячних променів. Волосся стає  здоровими, блискучими та слухняними.
Сині: для глибокого відновлення пошкодженого волосся Ma Vie Mari Hair Vitamin мають багатий склад, який швидко приведе волосся у доглянутий стан. Компоненти глибоко проникають у структуру волосся та насичують його корисними речовинами, ефективно відновлюють після будь-яких хімічних процедур.
Рожеві: призначені для догляду за пошкодженим, тьмяним і ламким волоссям. Капсули містять марокканське масло, екстракт женьшеню і меду, вітамінами А, С, Е і провітамін В5 які живлять, захищають і доглядають за ламким волоссям. Волосся стає більш здоровим, блискучим і легко розчісується.

Спосіб застосування
Вимити волосся й трохи підсушити рушником. Відрізати носик капсули. Половину олії розподілити на долонях. Нанести олію на вологе волосся для термозахисту та зволоження. Висушити волосся. Залишки олії нанести на сухе волосся.
Свойства
Кількість в упаковці 30

Написати відгук

Примітка: HTML размітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Подібні товари: